Избор на категория
Кошница с продукти

Група 1, 2 и 3 /9-36 кг./

Столчета за кола за най-висока сигурност и комфорт на Вашето дете. Подходящи са за деца от 9 килограма до достигане на 36 килограма, което е максималната възраст за използване на такъв тип седалка в автомобил. Всички столчета са от доказани производители и са на челни места в тестовете за безопасност.

Производител: Lorelli Модел: EXPLORER
Моделът се предлага в розово, сиво, бежаво и черно.Функции и характеристики:сваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за главататрансформиране в седалкамека подложка за тялото5-точков регулируем предпазен коланвъзраст: от 9 месеца до 12 години..
126.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: HARMONY
Моделът се предлага в  бежаво,черно,сиво и синьо.Функции и характеристики :мека подложка за главататрансформиране в седалкасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за тялото5-точкови предпазни колани3 позиции на регулиране на раменните колани във височиналесно за монтиране с помо..
184.80 лв.
Производител: Lorelli Модел: IRIS
Моделът се предлага в черно, сиво, бежаво, синьо.Функции и характеристики :многопозиционни коланчетамека подложка за главататрансформиране в седалкасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за тялоторегулиране на облегалката за глава в 3 позиции3 позиции на регулиране на раменните колани въ..
189.84 лв.
Производител: Lorelli Модел: LUSSO SPS ISOFIX
Моделът се предлага в сиво, бежаво, черно и зелено.Функции и характеристики:лесно за монтиране с помощта на Isofix система7 позиции за регулиране на облегалката за главасваляща се тапицериясистема за странична защитамека подложка за главатасенникмека подложка за тялото3 позиции на височината на през..
260.40 лв.
Производител: Lorelli Модел: MAGIC+SPS
Моделът се предлага в черно и сиво.Функции и характеристики:система за странична защитасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за главата3D разширяване в 3 позиции, посредством облегалката за главамека подложка за тялоторегулиране на облегалката за глава в 3 позициирегулиране на седалката в 2 ..
235.70 лв.
Производител: Lorelli Модел: MARS+SPS Isofix
Моделът се предлага в бежаво и синьо.Функции и характеристики:лесно за монтиране с помощта на Isofix + горна лента5 положения на наклона на седалкатаCuddleMe система за редуциране на вибрациите /омекотител от специална пореста материя абсорбираща вибрациите/държач за катарамата /служи за фиксир..
252.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: NAVIGATOR
Моделът се предлага в бежаво, розово, сиво и черно.Функции и характеристики:мека подложка за главататрансформиране в седалкасваляща се тапицериямека подложка за тялоторегулиране на облегалката за глава в 3 позиции5-точков регулируем предпазен колан3 позиции на регулиране на раменните колани във висо..
133.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: ROTO
Моделът се предлага в  черно, бежаво и сиво .Функции и характеристики :мека подложка за главатамека подложка за тялотолесно за монтиране с помощта на Isofix + горна лентадопълнителен омекотител за новородениспециално разработени омекотители за раменните колани от нехлъзгащ материалнаправля..
361.20 лв.
Производител: Lorelli Модел: X-DRIVE PLUS
Моделът се предлага в бежаво и сиво.Функции и характеристики:многопозиционни коланчетасваляща се тапицериялесен монтажтрансформиране в седалкамека подложка за тялотоспециално разработени омекотители за раменните колани от нехлъзгащ материалрегулируема подложка за глава в 4 позициивъзможност за регул..
90.99 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)