Избор на категория
Кошница с продукти

Столчета за кола

Столчетата за кола са изключително важни, за да пътува вашето дете сигурно и комфортно и Вие да сте спокойни за неговата безопасност. При нас можете да откриете столчета само от доказани производители като Cybex, Britax Römer, Recaro и др, които заемат челни места във всички тестове за сигурност. Предлаганите от нас столчета притежават всички европейски сертификати за безопасност. Имаме богато разнообразие от кошници за новородени до 13 кг., столчета за деца от 9 до 18 кг. въртящи се на 360°, столчета за деца от 9 до 36 кг. и от 18 до 36 кг.

Производител: Lorelli Модел: TOPO COMFORT
Моделът се предлага в сиво, оранжево, синьо, бежаво и розово  .Функции и характеристики:сваляща се тапицериялесен монтаждетска седалка за колакомпактна и лекапъстроцветен дизайнвъзраст: до 12 години..
35.70 лв.
Производител: Lorelli Модел: EXPLORER
Моделът се предлага в розово, сиво, бежаво и черно.Функции и характеристики:сваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за главататрансформиране в седалкамека подложка за тялото5-точков регулируем предпазен коланвъзраст: от 9 месеца до 12 години..
126.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: HARMONY
Моделът се предлага в  бежаво,черно,сиво и синьо.Функции и характеристики :мека подложка за главататрансформиране в седалкасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за тялото5-точкови предпазни колани3 позиции на регулиране на раменните колани във височиналесно за монтиране с помо..
184.80 лв.
Производител: Lorelli Модел: IRIS
Моделът се предлага в черно, сиво, бежаво, синьо.Функции и характеристики :многопозиционни коланчетамека подложка за главататрансформиране в седалкасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за тялоторегулиране на облегалката за глава в 3 позиции3 позиции на регулиране на раменните колани въ..
189.84 лв.
Производител: Lorelli Модел: JUPITER+SPS
Моделът се предлага в бежаво, сиво и черно.Функции и характеристики:система за странична защитамека подложка за тялотоводачи за коланитерегулируема, мека подложка за глава в 2 позиции2 позиции на регулиране на облегалката /в позиция "По посока на движението"/5 точкови обезопасителни колани - 2 позиц..
215.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: LUSSO SPS ISOFIX
Моделът се предлага в сиво, бежаво, черно и зелено.Функции и характеристики:лесно за монтиране с помощта на Isofix система7 позиции за регулиране на облегалката за главасваляща се тапицериясистема за странична защитамека подложка за главатасенникмека подложка за тялото3 позиции на височината на през..
260.40 лв.
Производител: Lorelli Модел: MAGIC+SPS
Моделът се предлага в черно и сиво.Функции и характеристики:система за странична защитасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за главата3D разширяване в 3 позиции, посредством облегалката за главамека подложка за тялоторегулиране на облегалката за глава в 3 позициирегулиране на седалката в 2 ..
235.70 лв.
Производител: Lorelli Модел: MARS+SPS Isofix
Моделът се предлага в бежаво и синьо.Функции и характеристики:лесно за монтиране с помощта на Isofix + горна лента5 положения на наклона на седалкатаCuddleMe система за редуциране на вибрациите /омекотител от специална пореста материя абсорбираща вибрациите/държач за катарамата /служи за фиксир..
252.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: NAVIGATOR
Моделът се предлага в бежаво, розово, сиво и черно.Функции и характеристики:мека подложка за главататрансформиране в седалкасваляща се тапицериямека подложка за тялоторегулиране на облегалката за глава в 3 позиции5-точков регулируем предпазен колан3 позиции на регулиране на раменните колани във висо..
133.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: PLUTO
Моделът се предлага в черно, сиво, червено и синьо.Функции и характеристики:дръжка за носеневъзможност за монтаж към детска количка: Luna, Monza, Calibra, Aurora, S700, Vista, Savana, Arizonaпокривало за крачетамека подложкасваляща се тапицерия3 точкови обезопасителни коланирегулируем сенн..
106.39 лв.
Производител: Lorelli Модел: RIMINI
Моделът се предлага в зелено, сиво, червено, бежаво и черно.Функции и характеристики:покривало за крачетамека подложкамногопозиционни коланчетасваляща се тапицериярегулируем сенник с механизъммоделът е съвместим с детска количка Riminiалуминиева дръжка за носеневъзраст: от раждането до 15 месец..
152.59 лв.
Производител: Lorelli Модел: ROTO
Моделът се предлага в  черно, бежаво и сиво .Функции и характеристики :мека подложка за главатамека подложка за тялотолесно за монтиране с помощта на Isofix + горна лентадопълнителен омекотител за новородениспециално разработени омекотители за раменните колани от нехлъзгащ материалнаправля..
361.20 лв.
Производител: Lorelli Модел: SIGMA+SPS
Моделът се предлага в синьо, сиво, бежаво и черно  .Функции и характеристики:многопозиционни коланчетасистема за странична защитамека подложка за главатасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за тялото3 позиции на височината на презрамките на коланите4 положения на наклона на седалк..
184.80 лв.
Производител: Lorelli Модел: TEDDY
Моделът се предлага в черно, сиво, бежаво и синьо.Функции и характеристики :сваляща се тапицериялесен монтаждетска седалка за колакомпактна и лекапъстроцветен дизайн..
35.00 лв.
Производител: Lorelli Модел: X-DRIVE PLUS
Моделът се предлага в бежаво и сиво.Функции и характеристики:многопозиционни коланчетасваляща се тапицериялесен монтажтрансформиране в седалкамека подложка за тялотоспециално разработени омекотители за раменните колани от нехлъзгащ материалрегулируема подложка за глава в 4 позициивъзможност за регул..
90.99 лв.
Производител: Lorelli Модел: Falcon
Моделът се предлага в черно, сиво и синьо.Функции и характеристики:мека подложка за главатасваляща се тапицериялесен монтажмека подложка за тялото3 позиции на регулиране на облегалката /при позиция "По посока на движението"/регулируеми коланчета в 4 позиции с омекотители от нехлъзгащ се материа..
168.00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 17 резултата (2 страници)