Избор на категория
Кошница с продукти

Кукли и аксесоари


Производител: Our Generation Модел: Алекса
Алексафйг е красива и реалистична.Тя е облечена с балетна рокля, има великолепна руса коса и красиви зелени очи, които се отварят и затварят.Изработена е от безопасни и висококачествени материали.Те са лесни за почистване и поддръжка и се предлагат в екологично чисти опаковки.Куклата е с височина 46..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Амелиа Ан
Амелиа Ан е красива и реалистична.Красивата и дълга коса може да бъде оформена в различни прически, а големите тъмни очи се отварят и затварят.Тя носи гащеризон, а благодарение на допълнителните аксесоари може да се преобрази в образът на учен.Комплектът включва всичко, от което се нуждае, за да изс..
123.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Амиа
Амиа е красива и реалистична.Амиа носи красива, модерна черно-бяла рокля и очарователни дантелени чорапи с плоски розови обувки са завършек на облеклото и. Използвайте апликаторните гъби, за да нанесете една от трите цвята на косата и да дадете на Амиа нов облик!Когато дойде време да смени прическат..
119.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Аня
Аня е красива и реалистична.Покажете блясъка и с много блестящи бижута!Красивата и къдрава коса може да бъде оформена в различни прически, а  уникалните сиво-сини очи се отварят и затварят.Тя е облечена в розова рокля с блестящи елементи от пайети.Нейните аксесоари включват два чифта обеци с по..
119.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Валенсия
Валенсия е красива и реалистична.Тя е облечена с балетна рокля, има великолепна кафява коса и красиви кафяви очи, които се отварят и затварят.Независимо дали в студиото, на сцената, или просто на разходка с приятели, Валенсия е винаги готова да започне изпълнението й!Изработена е от безопасни и висо..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Виолет Анна
Виолет Анна е красива и реалистична.Тя обича балета, дори повече, отколкото обича модата.Тя е облечена в стилна балетна рокля има дълги руси коси, виолетово-сиви очи, които се отварят и затварят.Изработена е от безопасни и висококачествени материали.Те са лесни за почистване и поддръжка и се предлаг..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Емелин
Емелин е красива и реалистична.Хубавата блондинка Емилин обича да учи, но твърди че  ученето може и трябва да бъде интересно.Тя е облечена в стилна училищна униформа, а косата й е украсена с хубава сива лента от блестящ материал, има великолепна руса коса и красиви зелени очи, които се отварят ..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Жови
Жови е красива и реалистична.Тя е облечена с пижама, има и малък плюшен заек.Красивата и златна коса може да бъде оформена в различни прически, а големите тъмни очи се отварят и затварят.Изработена е от безопасни и висококачествени материали.Те са лесни за почистване и поддръжка и се предлагат в еко..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Лия
Лия е красива и реалистична кукла с лъскава руса коса и кафяви очи, които се отварят и затварят.Тя е облечена в прекрасен екип за езда, жилетка, панталон и черни ботушки.Изработена е от безопасни и висококачествени материали.Те са лесни за почистване и поддръжка и се предлагат в екологично чисти опа..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Палома
Палома е красива и реалистична.Красивата и коса може да бъде оформена в различни прически, а големите тъмни очи се отварят и затварят.Палома е невероятна кукла, чиито шия, рамене и бедра се въртят, така че тя може да бъде позиционирана по много различни начини!Тя носи своята ветеринарна униформа с у..
123.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Потрия
Потрия е красива и реалистична.С ярки сини очи и свръх-дългата, красиво копринена светлокафява коса е лесно  да се вдъхновите с Портия!Благодарение на аксесоарите и удълженията за коса ще позволят на въображението ви да се развихри и да експериментирате с различни прически!Тя носи очарователна ..
119.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Сиана
Сиана е красива и реалистична.Красивата и дълга коса може да бъде оформена в различни прически, а големите тъмни очи се отварят и затварят.Тя е облечена в бяла и розова блузка, кафява жилетка от изкуствена кожа със сатенена панделка, розова кадифена пола, розов чорапогащник, лента за глава и бели об..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Талита
Талита е красива и реалистичнаКрасивата и черна коса може да бъде оформена в различни прически, а големите тъмни очи се отварят и затварят.Покорява сърцата на малките момичета с елегантността си и ултра стилен външен вид!Кукла, която ще ви придружава във вашите дни с чар и решителност.Тя е облечена ..
89.90 лв.
Производител: Our Generation Модел: Флоранс
Флоранс е красива и реалистична.Красивата и къдрава коса може да бъде оформена в различни прически, а големите тъмни очи се отварят и затварят.Тя е облечена в светлокафяво палто с пухена яка, лавандулова рокля, розов чорапогащник и ботуши.Изработена е от безопасни и висококачествени материали.Те са ..
89.90 лв.
Производител: Vtech Модел: V177503
Добре дошли в най-желаното кралство.Присъединете се към принцеса Дарла в красиво украсения дворец, където тя може да покани другите си близки  до кралството и да се насладят на успокояващата музика в музикалната зала, след това да сложат красивите рокли и да вечерят край красивия фонтан.Дворецъ..
210.90 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)