Избор на категория
Кошница с продукти

Доставка и плащане

Нануленд не гарантира наличността на стоката към момента на приключване на поръчката. В случай на изчерпена наличност, наш сътрудник ще се свърже с вас!

Доставката до клиента се извършва в срок от 3 работни дни, с две куриерски фирми - Еконт или Спиди. При поръчки над 200лв. доставката е безплатна.

В случаите, когато поръчаният от Вас продукт не е наличен на склад и трябва да бъде доставен от официалния вносител на марката за страната,тогава ще получите уведомление за срока на изпълнение на поръчката.

В случай, че поръчката не може да бъде изпълнена в разумен срок (до 30 работни дни от датата на поръчката ), заради забавяне на доставката до нас от вносителите или производителите на съответната стока, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или имейл, като при възможност ще Ви бъде предложен аналогичен артикул със същото качество и цена.

Начини на осъществяване на доставката:

  • Цената за доставка е безплатна над 200 лв. 
  • Работим с куриерска фирма Спиди. При желание от страна на клиента за изпълнение на поръчката от друга куриерска фирма, разликата в цената е за Ваша сметка и се начислява допълнително към поръчката. Ако поръчката Ви отговаря на условието за безплатна доставка и искате да бъде доставена от куриер, различен от Спиди, ще трябва да заплатите доставката в пълен размер по тарифата на съответния куриер.
  • Доставки се извършват само до адреси на територията на Република България. Доставка извън странта се извършва единствено срещу предварително заплащане на пълната стойност на продукта с банков превод и при предварително съгласувана цена на доставката.
  • Поръчки, направени след 16:00 часа в петък , събота и неделя се обработват и изпращат в първия работен ден.

Начини на плащане

  • Плащане при доставката на куриера ( наложен платеж)

Информацията, предоставена за продуктите, може да съдържа известни неточности. Ние от онлайн магазин Нануленд си запазваме правото да променяме информацията за продуктите по всяко време и няма да уважим искове, основани на информационни, ценови и други грешки, допуснати в този сайт. Преди да изпратим поръчката, Вие ще бъдете уведомени ако има някакви промени с условията. Поръчката ще бъда изпратена едва когато Вие се съгласите писмено или устно с промяната.