Избор на категория
Кошница с продукти

Колички 2в1

Количките, които ние предлагаме са на утвърдени марки и производители, отговарящи на най-високите критерии и изисквания. Те ще осигурят спокойствие и комфорт както на Вас, така и на Вашето дете от неговия първи ден навън.

Модел: Lorelli
Функции и характеристики :5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникапокривало за крачетачанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатастолче за кола с покривало /опция/въздушни гуми /опция/кош за новородено с покривалоотделяща..
302.00 лв.
Модел: Lorelli
Моделът се предлага в розово и синьо.Функции и Характеристики :5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникапокривало за крачетачанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатастолче за кола с покривало /опция/въздушни гуми /о..
302.40 лв.
Модел: Lorelli
Функции и характеристики :кош за новородено трансформиращ се в седалка5 точкови предпазни коланизавиващи предни колелапокривало за крачетаголям кош за пазаруванеамортисьоричанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатарегулиране ..
262.99 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)