Избор на категория
Кошница с продукти

Комбинирани колички

Количките, които ние предлагаме са на утвърдени марки и производители, отговарящи на най-високите критерии и изисквания. Те ще осигурят спокойствие и комфорт както на Вас, така и на Вашето дете от неговия първи ден навън.

Модел: Lorelli
Функции и характеристики :5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникапокривало за крачетачанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатастолче за кола с покривало /опция/въздушни гуми /опция/кош за новородено с покривалоотделяща..
302.00 лв.
Модел: Lorelli
Моделът се предлага в розово и синьо.Функции и Характеристики :5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникапокривало за крачетачанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатастолче за кола с покривало /опция/въздушни гуми /о..
302.40 лв.
Модел: Lora
Моделът се предлага в бежово, сиво, тъмно бежаво и черно.Функции и характеристики:кош за новородено трансформиращ се в седалкаамортисьорипокривало за крачетасгъваем сенникчанта за аксесоаривисококачествена алуминиева конструкцияголям кош за пазаруванезавиващи предни колелареверсивна седалка5 точкови..
352.00 лв.
Модел: RIMINI
Моделът се предлага в зелено, сиво, червено. Функции и характеристики:кош за новородено с покривалоотделяща се многофункционална седалкаотстраняем грифрегулируеми облегалка и поставка за крачета до легнало положениерегулируеми сенници с вентилационна секциярегулируема дръжка с поставка за чашам..
598.00 лв.
Модел: STARLIGHT
Моделът се предлага в синьо, бежаво и сиво.Функции и характеристики :висококачествена алуминиева конструкцияголям кош за пазаруванеамортисьоризавиващи предни колеларегулиране на дръжкатакош за новородено трансформиращ се в седалкамека подложка за тялотореверсивна седалка5 точкови предпазни коланисгъ..
299.00 лв.
Модел: Lorelli
Функции и характеристики :кош за новородено трансформиращ се в седалка5 точкови предпазни коланизавиващи предни колелапокривало за крачетаголям кош за пазаруванеамортисьоричанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатарегулиране ..
262.99 лв.
Модел: ADRIA
Моделът се предлага в черно, светло и тъмно червено.Функции и характеристики:алуминиева рамареверсивна седалкаводоустойчив цип на сенникарегулиране на дръжката5-точков предпазен коланчанта за аксесоариотстраняем грифсгъваем сенник с допълнителна секцияеко кожен протекторрегулиране на облекалката,сен..
468.99 лв.
Модел: AURORA
Моделът се предлага в бежово и аквамаринФункции и характеристики:кош за новородено трансформиращ се в седалка5 точкови предпазни коланизавиващи предни колелаеко кожен протекторголям кош за пазаруванеамортисьориадаптори за столче за коласгъваема до компактни размерирегулиране на облегалката и сенника..
215.00 лв.
Модел: Boston
 Моделът се предлага в сиво, розово, бежово и черно.Функции и характеристики :кош за новороденопокривало за крачетасгъваем сенникчанта за аксесоариподвижна поставка за крачетаголям кош за пазаруванестолче за колаамортисьоризавиващи предни колелареверсивна седалкарегулиране на дръжкатапоставка з..
411.60 лв.
Модел: RIMINI Premium
Моделът се предлага в сиво, розово, синьо, черно.Функции и характеристики:амортисьоризавиващи предни колелаотстраняем грифрегулируеми облегалка и поставка за крачета до легнало положение5 точкови предпазни коланиеко кожен протекторголям кош за пазаруванеадаптори за столче за коластолче за кола с пок..
616.00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)