Избор на категория
Кошница с продукти

Бебешки колички

Правилно подбраната бебешка количка е изключително важна както за Вашия комфорт, така и за комфорта на Вашето бебе. При нас можете да откриете колички от доказани производители като Jane, Baby Monsters, Chicco и др. Комбинирани 2 в 1, 3 в 1, летни колички и колички за близнаци на достъпни цени.

Модел: Lorelli
Функции и характеристики :5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникапокривало за крачетачанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатастолче за кола с покривало /опция/въздушни гуми /опция/кош за новородено с покривалоотделяща..
302.00 лв.
Модел: Lorelli
Моделът се предлага в розово и синьо.Функции и Характеристики :5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникапокривало за крачетачанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатастолче за кола с покривало /опция/въздушни гуми /о..
302.40 лв.
Модел: Lorelli
Радостта от близнаците е двойна, такава е и количката за тях. Колкото и да са еднакви двете човечета обаче, всяко от тях разбира комфорта по различен начин, за това и седалките на количката са напълно самостоятелни една от друга, както и различните положения, които може да постигнете с всяка от тях...
302.00 лв.
Модел: DUO
Моделът се предлага в черно, бежаво и сиво.Функции и характеристики:сгъваем сенник с допълнителна секция и козирка5 точкови предпазни коланичанта за аксесоариалуминиева конструкцияиндивидуално регулируеми облегалки и подложки за крачета до легнало положениегрифовепрозорчета на сенникаголеми кошове з..
399.00 лв.
Модел: Fiona
Моделът се предлага в бежаво и черно.Функции и характеристики:сгъваем сенник с козиркаотстраняем грифсгъване с една ръка5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникамрежа против комаридвойна спирачка на задните колелаиновативна система на сгъване + допълнителна дръжкатранспортна чантаседалка с мреже..
188.99 лв.
Модел: Helena
Моделът се предлага в сиво, синьо и бежаво.Функции и характеристики:алуминиева конструкцияподвижна поставка за крачетазавиващи предни колелаотстраняем грифсгъване с една ръка5 точкови предпазни коланиголям кош за пазаруванепокривало за крачетаспирачка на задните колелатранспортна чантарегулируема об..
149.99 лв.
Модел: Lora
Моделът се предлага в бежово, сиво, тъмно бежаво и черно.Функции и характеристики:кош за новородено трансформиращ се в седалкаамортисьорипокривало за крачетасгъваем сенникчанта за аксесоаривисококачествена алуминиева конструкцияголям кош за пазаруванезавиващи предни колелареверсивна седалка5 точкови..
352.00 лв.
Модел: RIMINI
Моделът се предлага в зелено, сиво, червено. Функции и характеристики:кош за новородено с покривалоотделяща се многофункционална седалкаотстраняем грифрегулируеми облегалка и поставка за крачета до легнало положениерегулируеми сенници с вентилационна секциярегулируема дръжка с поставка за чашам..
598.00 лв.
Модел: Sport
Моделът се предлага в синьо, бежовo, сиво и червено.Функции и характеристики:сгъваем сенник с допълнителна секция и козиркапокривало за крачетамногопозиционна облегалказавиващи предни колелаотстраняем гриф5 точкови предпазни коланипрозорче на сенникаеко кожен протекторголям кош за пазаруванесгъваема..
162.00 лв.
Модел: STARLIGHT
Моделът се предлага в синьо, бежаво и сиво.Функции и характеристики :висококачествена алуминиева конструкцияголям кош за пазаруванеамортисьоризавиващи предни колеларегулиране на дръжкатакош за новородено трансформиращ се в седалкамека подложка за тялотореверсивна седалка5 точкови предпазни коланисгъ..
299.00 лв.
Модел: Lorelli
Функции и характеристики :кош за новородено трансформиращ се в седалка5 точкови предпазни коланизавиващи предни колелапокривало за крачетаголям кош за пазаруванеамортисьоричанта за аксесоариадаптори за столче за коласгъваема до компактни размериалуминиева конструкциярегулиране на дръжкатарегулиране ..
262.99 лв.
Модел: ADRIA
Моделът се предлага в черно, светло и тъмно червено.Функции и характеристики:алуминиева рамареверсивна седалкаводоустойчив цип на сенникарегулиране на дръжката5-точков предпазен коланчанта за аксесоариотстраняем грифсгъваем сенник с допълнителна секцияеко кожен протекторрегулиране на облекалката,сен..
468.99 лв.
Модел: AURORA
Моделът се предлага в бежово и аквамаринФункции и характеристики:кош за новородено трансформиращ се в седалка5 точкови предпазни коланизавиващи предни колелаеко кожен протекторголям кош за пазаруванеамортисьориадаптори за столче за коласгъваема до компактни размерирегулиране на облегалката и сенника..
215.00 лв.
Модел: Boston
 Моделът се предлага в сиво, розово, бежово и черно.Функции и характеристики :кош за новороденопокривало за крачетасгъваем сенникчанта за аксесоариподвижна поставка за крачетаголям кош за пазаруванестолче за колаамортисьоризавиващи предни колелареверсивна седалкарегулиране на дръжкатапоставка з..
411.60 лв.
Модел: RIMINI Premium
Моделът се предлага в сиво, розово, синьо, черно.Функции и характеристики:амортисьоризавиващи предни колелаотстраняем грифрегулируеми облегалка и поставка за крачета до легнало положение5 точкови предпазни коланиеко кожен протекторголям кош за пазаруванеадаптори за столче за коластолче за кола с пок..
616.00 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)